חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
סוכריות ריזוטו

 
 
 

באדיבות מסעדת "כרם זיתים"
מרמת הנדיב


מרכיבים

לריזוטו:
1/2 ק"ג ריזוטו
1 בצל בינוני קצוץ דק
250 גרם פטריות שמפניון קצוץ דק
5 שיני שום קצוצים דק
1/2 כפית תימין קצוץ
1/2 כפית אורגנו קצוץ
200 מ"ל יין לבן
מ"ל שמן זית
50 גרם חמאה
מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט
200 גרם פרמזן

לציפוי:
2 ביצים
200 גרם פירורי לחם
30 מקלות קינמון

אופן ההכנה

הכנת הריזוטו:
2 ליטר מים
ציר ירקות מבעבע
(גזר/בצל/שורש סלרי/כרישה/שורש פטרוזיליה)
1 עלה דפנה, פלפל אנגלי
לבשל 20 דקות

הכנת הרוטב:
ממיסים חמאה בשמן זית
מאדים את השום/בצל/פטריות
מוסיפים את הריזוטו ומטגנים
מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים את הרוטב
מוסיפים את כל התבלינים היבשים
מוסיפים מצקת קטנה של ציר בכל פעם
מצמצמים את הרוטב - עד שהריזוטו מגיע לרמת אלדנטה
מערבבים עם הפרמז'ן ומקררים

הרכבת המנה:
מגלגלים את הריזוטו לצורה של כדור
נועצים במרכז הכדור מקל קינמון ומעבירים לקירור
טובלים את הכדור בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם
מטגנים  בשמן עמוק
מגישים בלווית רוטב הפסטו

   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים