חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
סיגר חצילים ועגבניות מקורמלות

 
 
 

באדיבות שף סהר רפאל
מסעדת "כרמים" במושב סגולה



חומרים לכ-10 סיגרים

10 יח' דפי סיגר
2 חצילים בינוניים
5 עגבניות בינוניות ובשרניות
3 שיני שום כתושות
1 כפית פטרוזיליה קצוצה דק
10 עלי אורגנו טרי
5 עלי בזיליקום קצוצים דק
50 מ"ל שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כף סוכר
2 כפות קמח
1 כף מים

חומרים למטבל יוגורט

100 מ"ל יוגורט
2 כפיות עירית קצוצה דק
4 טיפות טבסקו
1/2 כפית פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

קליית החצילים:  קולים את החצילים על גריל או על כירת גז עד להתרככות החציל (בעיקר הצוואר). חשוב לחרוץ שני חריצים קטנים על כל חציל בכדי למנוע התפוצצות של החצילים.

עגבניות מקורמלות: את העגבניות מחלקים לרבעים ומסלקים את הגרעינים. משרים את רבעי העגבניות בשמן זית ומעט סוכר לחצי שעה. מחממים תנור ל 170 מעלות, מסדרים את העגבניות על מגש עם נייר אפייה ואופים בתנור עד לקבלת צבע אדום עז וקצוות מקורמלים (במשך כחצי שעה).

המשך הקרמול: מסירים את קליפת החציל ואת ראשו - כך שנשאר רק בשרו הקלוי. קוצצים את בשר החציל גס ואת העגבניות המקורמלות. מערבבים ביחד עם עשבי התיבול והשום ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

הכנת וטיגון הסיגר: מערבבים קמח ומעט מים עד לקבלת בלילה סמיכה שתשמש כדבק טעי לעלי הסיגר. על משטח עבודה מניחים עלה סיגר ובשלישו התחתון מסדרים כף וחצי מתערובת המילוי לרוחב עלה הסיגר. יש להשאיר מרווח מחלקו התחתון ומשני צדדיו של עלה הסיגר. מכסים את המילוי עם חלקו התחתון של עלה הסיגר ומהדקים: הקפידו שהמילוי לא יצא מהצדדים! מקפלים את השוליים בצדדיו של עלה הסיגר על החלק שקיפלנו קודם ומושכים את האזור המקופל ואת חלקו העליון של עלה הסיגר בעזרת תערובת הדבק שהכנו מקודם. מגלגלים את עלה הסיגר עד לקבלת סיגר מהודק היטב. את הסיגרים מטגנים בשמן עמוק המגיע חלטמפ' של 180 מעלות - עד לקבלת צבע זהוב. לאחר מכן מספיגים את השמן בעזרת נייר סופג ומגישים לצד המטבל.

הכנת המטבל: מערבבים את היוגורט, העירית, הטבסקו והפפריקה, ומטבלים במלח לפי הטעם.

   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים