חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
סינטה במילוי מיקס אגוזים ועשבי תיבול

 
 
 

באדיבות שף דודו גרינברג
"מכללת השף"



מצרכים למלית

1200 גר' סינטה
1/2 חב' פטרוזיליה קצוצה
1/2 חב' כוסברה קצוצה
עלים מ-10 ענפי טימין קצוצים
עלים מענף 1 של רוזמרין קצוצים
8 שיני שום קצוצות
1 פלפל צ'ילי קצוץ
100 גר' אגוזי מלך
100 גר' קשיו לא קלויים
100 גר' פיסטוקים קלופים לא קלויים
50 גר' צנובר
1/2 כוס שמן זית
מלח, פלפל לפי הטעם

בנוסף 3 שיני שום קצוצות, עלים מ-4 ענפי טימין, 1/4 כוס שמן זית, מלח, פלפל.

מצרכים לרוטב

1 כוס יין מרסלה (יין אדום מתוק)
1/2 כוס רכז רימונים איכותי

אופן ההכנה

לוקחים את נתח הסינטה ובעזרת סכין טובה פותחים את הנתח למשטח שלם וגדול.
לוקחים את כל החומרים מלבד החומרים הרשומים בנוסף , ומערבבים אותם טוב בקערה. לאחר מכן בעזרת כף מפזרים ומשטחים טוב את התערובת על משטח הסינטה, כך שזה מכסה את כל המשטח.
מגלגלים את המשטח לרולדה ודואגים לקשור לפחות בשלושה מקומות על מנת שהרולדה לא תיפתח.
לאחר מכן לוקחים את כל החומרים הרשומים בנוסף, מערבבים אותם יחד ומעסים את הסינטה עם התערובת.
במחבת חמה סוגרים את הנתח מכל הכיוונים, מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 35 עד 55 דק', תלוי בדרגת הצלייה הרצויה, כאשר 35 דקות זוהי דרגת מדיום רייר ו-55 דקות זוהי דרגת צלייה וול דאן. לאחר שהוצאנו מהתנור נותנים לנתח לנוח 5-10 דקות  מורידים את החוטים ופורסים לעובי של 1/2 ס"מ.

להכנת הרוטב מכניסים לסיר את החומרים  ומצמצמים ל-1/2 כמות.

להגשה  מניחים פרוסה מהנתח ובוזקים מעל מהרוטב. ניתן גם לקשט ברימון טרי וענף טימין.
 
 
   
צילום: לימור גנות
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים