חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
סלט בטטות בתחמיץ חרדל ודבש

 
 
 

באדיבות: שף חנוך בר - שלום


מרכיבים
1 קג' בטטות מקולפות וחתוכות לקוביות בעובי של כ-1.5-2 ס"מ
3 כפות שמן זית
מלח
פלפל לבן
5 כפות רוטב הלמנס חרדל דבש

הגשה
4 בצלים ירוקים פרוסים דק
4 כפות גרגרי רימון
2 כפות שמן זית


אופן ההכנה
מערבבים את הבטטות עם שמן הזית ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ- 30 דק' או עד שהבטטות יתרככו. מוציאים מהתנור ומצננים. מערבבים עם הרוטב ומשהים לפחות למשך שעתיים לספיגת הטעמים. מעבירים לצלחת הגשה . מעטרים בבצל הירוק והרימונים, מטפטפים מעל שמן זית ומגישים.


   
צילום: פיליפ מטראי
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים