חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 


באדיבות שף זיו טיאר
מרצה במכללת השף

מצרכים

חצי כרוב לבן חתוך שיפונד
מיץ מלימון שלם
כפית מלח
כוס שמן
ביצה
2 כפות חומץ בלסמי או חומץ תפוחים
2 שיני שום 1 שלמה ואחת קצוצה
חצי חבילת כוסברה השה
חצי פלפל חריף אדום חתוך אמינסה דק במיוחד
כף חרדל דיג'ון
1 כף סוכר

אופן ההכנה

בקערה מערבבים את הכרוב עם השן שום הקצוצה ,לימון,סוכר,פלפל חריף,והכוסברה
במעבד מזון מניחים את הביצה השום המלח והחרדל ומפעילים תוך כדי מוזגים מהשמן אל תוך מעבד המזון באיטיות עד קבלת תערובת אחידה ויציבה.
לאחר מכן בפולסים קצרים מוסיפים את המלח והחומץ.
מערבבים עם הכרוב ובתאבון

   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים