חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
סלט פסטה קר

 
 
 

באדיבות שף שליו קמחי
"מכללת השף"


מצרכים

500 גר' פסטה קונכיות
4 שיני שום כתושות
200 גר' עגבניות שרי חצויות
100 גר' זיתים שחורים מגולענים
50 גר' עלי בזיליקום שלמים
150 גר' אגוזי מלך
חבילת אנשובי
1 בצל סגול
פלפל, מלח
50 מ"ל שמן זית
 
אופן ההכנה

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן הרשומות ע"ג האריזה, מסננים ויוצקים לקערה.
מחממים במחבת שמן ומזהיבים קלות את השום, מוסיפים את האגוזים ומקררים.
לאחר סינון הפסטה מקררים, מגלענים את הזיתים ומוסיפים לפסטה את שאר המרכיבים, מטבלים ומערבבים.

מגישים קר!
 
   
צילום: מישל אמזלג
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים