חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
עוגיות מקושטות עם רויאל אייסינג

 
 
 
 

באדיבות נעמה וינמן
 

מצרכים
 
100 גרם סוכר
200 גרם מחמאה
300 גרם קמח
1 ביצה
 1 שקית סוכר וניל
מערבבים את כל החומרים ביחד לבצק , עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לחצי שעה.

 
אופן ההכנה
 
1 חלבון ביצה
200 גרם אבקת סוכר
מקציפים את החלבון ומוסיפים בהדרגה את אבקת הסוכר.
בשביל לצבוע אותו מחלקים  לכלים ומוסיפים צבעי ג'ל – ניתן לרכוש אותם בחנויות המתמחות

  • ניתן לרכוש את הרוייאל אייסינג מוכן בחנויות המתמחות גם בצבעים.
 
מרדדים את הבצק וקורצים צורות עם חותכנים, מזלפים את הרואייל אייסינג על העוגיות ומייבשים למשך 24 שעות.
לאחר הייבוש ניתן לכתוב על העוגיות בטוש אכיל או לזלף ברוייאל אייסינג.


 
   
 
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים