חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
עוגיות שוקולד צ'יפס ללא קמח

 
 
 

באדיבות הקונדיטורית נטע קורין 
Bakery 29



חומרים לכ- 60 עוגיות

2 ביצים
2/3 כוס סוכר חום
1 כפית תמצית וניל
¼ כוס אבקת שקדים
¼ כפית אבקת אפייה
קורט מלח
225 גר' שוקולד מריר מומס.
2 כפות חמאה       
2 כוסות אגוזי מלך קצוצים
כוס נטיפי שוקולד צ'יפס.
 

אופן הכנה

ממיסים את החמאה והשוקולד בסיר.
מקציפים את הסוכר הביצים בקערת ערבול ומוסיפים את השוקולד המומס ואת אבקת השקדים ואבקת האפייה ממשיכים לערבב ומוסיפים את האגוזים והשוקו צ'יפס עד לקבלת תערובת אחידה.
מקררים התערובת מחוץ למקרר, ולאחר מכן יוצרים כדורים בינוניים ומקררים במשך חצי שעה נוספת במקרר.
 
אופים את העוגיות ב-165 מעלות 7-8 דקות עד שהשוליים מתקשים אך העוגיה עדיין רכה במרכז.
 
 
בתיאבון!
 
   
צילום: רותם להב
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים