חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
עוגת גבינה ופסיפלורה

 
 
 

באדיבות שף קים נווה
"קפה רינגלבלום"


מצרכים

10 חלבונים
300 גרם סוכר
0.5 קילו שוקולד לבן
0.5 ליטר שמנת מתוקה
1 קילו גבינת שמנת (30% שומן)
מקל וניל/ 2 כפיות תמצית וניל
1 קילו פסיפלורה טריה
תבנית עגולה גבוהה. (בקוטר 28,26)

אופן ההכנה

לטרוף במיקסר במהירות בינונית את 10 החלבונים ולהוסיף לתוכם בזילוף איטי 300 גרם סוכר, עד קבלת מרקם אוורירי וחלק. כ-10 דקות.
יש לבנות תחתית מן הביצים הטרופות (מרנג) בתחתית התבנית
לאפות את התחתית במשך כ-3 שעות בחום של 100 מעלות. עד קבלת מרנג נוקשה ויציב. (לדאוג לאפיה אחידה בכל התחתית)
כשעה לפני סיום האפיה של המרנג, להתחיל את הבנייה של העוגה: למלא סיר במים רותחים, ומעליהם להניח סיר קטן יותר ובתוכו השוקולד הלבן, השמנת המתוקה ומקל הוניל (או תמצית וניל). לערבב את כל המרכיבים עד כדי המסתם.
יש לרוקן את תוכן פרי הפסיפלורה לקערה ואת הנוזל לסנן את לכלי נוסף.
את תחתית המרנג להוציא מן התנור (לאחר 3 שעות) לקירור.
ליצוק למיקסר את תערובת השוקולד והשמנת, להפעילו במהירות נמוכה, ובהדרגה להוסיף את גבינת השמנת. לאחר קבלת מרקם אחיד וחלק, יש להוסיף את כל הנוזל מהפסיפלורה ולהמשיך לערבב באיטיות.
לצנן את התערובת שהתקבלה במקרר למשך כשעה.
ליצוק את התערובת על תחתית המרנג, ומעליה לפזר את פרי הפסיפלורה באופן אחיד, עד כדי כיסוי מלא של העוגה, ולהכניס למקרר לעוד כשעה לפחות
 להוציא את העוגה הקרה, לחתוך לפרוסות יפות ולהגיש. בתאבון!!
   
צילום: עדי ליבמן
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים