חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
עוגת גבינת עיזים בליווי פירות העונה וסורבה

 
 
 

באדיבות יואב בר
בעלים ושף מסעדת "מאראבו"



חומרים

350 גרם גבינת עיזים (כ-4 שעות מחוץ למקרר)
1 ביצה
1 חלמון
290 גרם סוכר
200 מ"ל שמנת חמוצה
גרדה מ-1/4 לימון ו-1/4 תפוז
קמצוץ מלח
פירות העונה
סורבה עונתי
פיסטוק או שקדים פרוסים (לא חובה)
אבקת סוכר (לא חובה)
 
אופן ההכנה

שמים את גבינת העיזים במיקסר ומקציפים
בקערה נפרדת שמים את הביצה, החלמון והסוכר, ומערבבים למסה אחידה
מוסיפים את גבינת העיזים לקערה, ומערבבים בתנועת קיפול היטב עד לקבלת  מסה אחידה נטולת גושים
מוסיפים את השמנת החמוצה, גרדת הלימון והתפוז והמלח, ומערבבים היטב
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, בתבנית אפייה עם שוליים גבוהים מעל תבנית 1/2 מלאה עם מים
משך האפייה כ-3 שעות, כאשר בשעה 1 על חום של 170 מעלות, ובשעתיים הנותרות חום של 150 מעלות
יש לצנן כ- 4 שעות לפני הגשה.

אופן ההגשה

קורצים עיגולים מהעוגה בעזרת כוס או רינג
מניחים בצלחת אישית, מעטרים במעט פיסטוק או שקדים פרוסים עם מעט אבקת סוכר
מקשטים את הצלחת בפירות העונה חתוכים, לפי הטעם
מוסיפים לצלחת סורבה עונתי, לפי הטעם – המלצת השף: בחורף סורבה לימון ובקיץ סורבה משמש.


   
צילום: יח"צ
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים