חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
עוגת נאוה

 
 
 


באדיבות שף קונדיטור אסף בר


מצרכים ואופן ההכנה

נאווה   -
שכבות של זאפונז אגוזי לוז בינהם קרם אגוזים מצופה במרציפן וגנאש שוקולד.
 
לדפי המרנג –
270 מ"ל חלבון
270 גרם סוכר
לחמם על בן מארי ולהקציף...
אפשרות נוספת היא לחמם את הסוכר בתנור על תבנית עם נייר אפייה ב120 מעלות, כשהסוכר מתחמם להקציף את החלבון במיקסר כשהוא מתחיל לקבך גוף ולהיות סמיך יותר- מוסיפים את הסוכר החם לחלבון ומקציפים למרנג יציב עד שנוגעים בקערת המיקסר ומרגישים שהיא התקררה - או שפשוט רואים בעיין את המרנג יציב מאוד.
מוסיפים בשלב זה למיקסר:
170 גרם אגוזי לוז טחונים דק
120 גרם פירורי עוגה (או עוגיות, ביסקוויטים ועוד)
(אפשר לשנות לאגוזי מלך או לערבב כמה סוגי אגוזים לטעמי זה יוצא קצת פחות מוצלח אבל אפשרי)
מוסיפים בסוף 60 גרם חמאה מומסת שהתקררה מעט.
מחלקים את המאסה ל3 או 4 ואופים ברינג או תבנית כל פעם מאסה 1
(צריך בסוף לקבל 3 או 4 בסיסית של דפי זאפונז (מרנג אגוזים)
אופים כ7-10 דקות בחום של 220 מעלות
מוציאים מן התבניות ומניחים על מגש להתקרר ובינתיים מכינים את הקרם:
קרם אגוזים:
500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה (2 חבילות)
40 גרם אינסטנט פודינג וניל
70 גרם אגוזי לוז קלויים וטחונים
מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה מוסיפים את האינסטנט פודינג וכשהקרם מתייצב מוסיפים את אגוזי הלוז.
מרכיבים את העוגה בקלות-
שמים בתבנית בסיס זאפונז אפוי ומעליו חלק מקרם האגוזים שהקצפנו
וכך שוב בסיס זאפונז ומעליו קרם וכם מקבלים עוגת שכבות רבות ועדינות של זאפונז וקרם אגוזים
שמים את העוגה להתייצב במקרר או אפילו במקפיא לשעה... על מנת שנוכל לצפות אותה ביתר קלות.
מרדדים מרציפן לשכבה מאוד דקה ועדינה לעיגול שיוכל לצפות את כל העוגה.
מכינים בינתיים גנאש שוקולד
מחממים על האש 200 גרם שוקולד כשהשמנת מגיעה לסף רתיחה מוסיפים כ200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות.
מניחים את הגנאש בצד ומערבבים קלות שהכל יתחבר.
 
מוציאים את העוגה מהקירור משחררים בזהירות מן התבנית ומעבירים למגש.
מצפים את העוגה במרציפן, ואז יוצקים על כל העוגה את קרם השוקולד.
מחזירים למקרר להתייצב כשעה שעתיים מוציאים וגורפים מחמאות וקולות הנאה.
 
 


   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים