חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
 

באדיבות קונדיטור יוסי שי
ממעדניית השף "טעמא"

מצרכים
 
מצרכים: בסיס-
4 ביצים
125 גר' סוכר
125 גר' קמח

גנאש שוקולד
200 גר' שוקולד מריר
200 גר' שמנת מתוקה
50 גר' ברס אגוזי לוז
20 מ"ל ברנדי

מוס-
500 מ"ל שמנת מתוקה
250 גר' שוקולד מריר
50 מ"ל חלב

 
אופן ההכנה
 
מכינים את בסיס העוגה- מקציפים את הביצים והסוכר עד קבלת קצף לבן וחזק.
מקפלים פנימה את הקמח ולאחר מכן משטחים על תבנית אפייה מלבנית חד פעמית ושמים בתנור שחומם מראש, בחום של 180 מעלות בערך 10 דקות.
בזמן שהעוגה בתנור, מכינים את הגנאש- מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד. מערבבים עד קבלת מסה חלקה ומבריקה.מוסיפים את הברנדי ולבסוף את הברס אגוזים.
שופכים את הגנאש על בסיס העוגה ומכניסים לקירור עד התקשות.
מכינים את מוס השוקולד-  ממיסים את השוקולד בבא מרי ומרתיחים את החלב במקביל. שופכים את החלב הרתוח על השוקולד ומערבבים עד איחוד.
מקציפים מעט את השמנת, עד קבלת קצף רך ומקפלים את השוקולד לתוכו.
מורחים את המוס על הגנאש הקר ומכניסים לקירור.


 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים