חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
עוגת תפוחים

 
 
 

חומרים לשתי תבניות אינגליש קייק:

2 כוסות סוכר
3 ביצים
250 גר' תפוחים קלופים
200 מ"ל שמן
תמצית וניל
250 גר' קמח
8 גר' קינמון
1 שקית אבקת אפייה
70 גר' צימוקים
70 גר' אגוזים קצוצים עבה


אופן ההכנה:
מערבבים באמבטית מים את 2 כוסות הסוכר ו-3 ביצים עד טמפ' של 42 מעלות.
מעבירים למיקסר וממשיכים לטרוף.
מגרדים את התפוחים הקלופים עבה ומערבבים אותם יחד עם השמן.
מוסיפים את התערובת למיקסר יחד עם מעט תמצית וניל.
להוסיף למיקסר את הקמח, הקינמון ואבקת האפייה.
כעת יש להוסיף למיקסר את הצימוקים והאגוזים .
לשמן מעט את שתי תבניות האינגליש קייק ולהעביר אליהן את התערובת.
לאפות בחום של 170 מעלות למשך 40 דק'.
ניתן לעטר באבקת סוכר לאחר שהתקרר.


באדיבות: קונדיטור פיליפ-אלי קלדאוי 
              "קראדיש" 
               דרך אלנבי 185, חיפה. קרוב מאוד למערת אליהו ולמוזיאון הימי.
               פתוח בימים שני עד שבת (כולל) בין השעות 08:30-18:00.
               טלפון: 04-8513333
               נייד: 050-5664103

   
 
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים