חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פאי פירות יבשים ביין לבן

 
 
 

באדיבות שף קונדיטור מיקי שמו
רשת "שמו הקונדיטוריה"


לבצק הפריך

200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
1 ביצה
100 גרם אבקת שקדים
280 גרם קמח
2 כפות אבקת קקאו הולנדי
1/2 שקית אבקת אפייה

אופן ההכנה

בקערה, מעבדים את החמאה עם אבקת הסוכר. מוסיפים את הביצה.
מוסיפים את שאר החומרים וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ, מרפדים תבנית פאי או לחילופין תבניות פאי אישיות ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות כ- 15 דקות. (בפאיים אישיים זמן האפייה מעט מתקצר).

לגנאש השוקולד

115 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס שמנת מתוקה

אופן ההכנה

מביאים לרתיחה את השמנת, יוצקים על השוקולד, ממתינים כ-2 דקות ומערבבים היטב
להמסת השוקולד.

לפירות היבשים

200 גרם פירות יבשים שלמים (תאנים, שזיפים, משמשים..)
200 גרם סירופ סוכר (מרתיחים 100 גרם סוכר + 100 מ"ל מים)
50 מ"ל יין לבן

אופן ההכנה

מרתיחים את סירופ הסוכר עם היין הלבן ומוסיפים את הפירות היבשים. מבשלים 10 דקות.
משאירים בסירופ עד לצינון.

הרכבה

את קלתיות הבצק האפויות ממלאים בגנאש השוקולד בגובה של 1 ס"מ.
מסננים את הפירות היבשים מהסירופ ומניחים על הקלתית מעל השוקולד.
 
 
   
צילום: דן פרץ
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים