חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פאי פירות יבשים וקרם וניל

 
 
 

באדיבות שף קונדיטור מיקי שמו
רשת "שמו הקונדיטוריה"



בצק פריך

200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
1 ביצה
1 חלמון
430 גרם קמח
גרירה מ 1/4 תפוז
5 גרם אבקת אפייה (1/2 שקית)
 
הכנת הבצק

מערבלים חמאה, אבקת סוכר, ביצה, חלמון, גרירת תפוז.
מנפים חומרים יבשים, מוסיפים לתערובת החמאה ומערבבים עד איחוד החומרים.
מרדדים, מרפדים קלתיות ואופים ב-170 מעלות כרבע שעה.

קרם פטיסייר (קרם וניל)

2 כוסות חלב
1.5 מקלות וניל
3 חלמונים
1/2 כוס סוכר
2 כפות שטוחות קורנפלור

אופן ההכנה

מרתיחים חלב ווניל. בינתיים מערבבים בקערה: 3 חלמונים, סוכר וקורנפלור.
עושים השוואת טמפרטורות ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב, עד להסמכה קלה
.
מוציאים מייד מן
הסיר ומכסים בניילון נצמד לצינון.


לפירות היבשים

200 גרם פירות יבשים – חתוכים לקוביות בגודל 2*2 ס"מ
50 גרם ריבת משמש
3 כפות מים
מרתיחים מים וריבת משמש, מנמיכים להבה ומוסיפים את הפירות היבשים.
מבשלים כ- 10 דקות.

הרכבה

לאחר אפייה וצינון הקלתיות, מזלפים קרם פטיסייר ומוסיפים פירות יבשים.
אופים ב-170 מעלות 10 דקות.
(ניתן לפזר מעל שטרוייזל, אבל לא הכרחי).
 
   
צילום: דן פרץ
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים