חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פאי פקאן

 
 
 

באדיבות שף קונדיטור מיקי שמו
רשת "שמו הקונדיטוריה"


פאי שראשית אופים את הבסיס הפריך ואח"כ מכינים את תערובת האגוזים בקרמל ומגישים.


לבצק

50 גרם סוכר
100 גרם חמאה
1/2 1 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפיה
1 חלמון
 
אופן ההכנה

במעבד מזון, יש לעבד את כל החומרים לבצק פריך. לעטוף ולתת לו לנוח במקרר כשעה.
לרדד ולרפד קלתית פאי בבצק ולאפות בחום של 170 מעלות עד להזהבת הבצק.

לקרמל

1 כוס סוכר
1/2 מיכל שמנת מתוקה
75 גרם חמאה
4 כוסות אגוזי פקאן

אופן ההכנה

מכינים קרמל מהסוכר ומוסיפים בהדרגה את השמנת מתוקה.
מורידים מהאש ומוסיפים את החמאה והאגוזים. מעבירים התערובת לתוך הבצק האפוי.

   
צילום: דן פרץ
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים