חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פאי תפוחים ופקאנים

 
 
 

באדיבות שף גדי בלאו
מסעדת "איקאה"


חומרים לבצק

120 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות (אפשר להחליף לפרווה מחמאה)
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות מים
קורט מלח
רבע כפית מיץ לימון
1/3 1 כוסות קמח
 
חומרים למילוי

5 תפוחי עץ גרנד בגודל בינוני
10 גרם אגוזי פקאן (שלמים או קצוצים)
5 כפות סוכר חום
1 כפית קינמון טחון
2 כפות ריבת תותים

אופן ההכנה

את כל מרכיבי הבצק, למעט הנוזלים, מכניסים למיקסר או מעבד מזון ומעבדים עד לקבלת מרקם פירורי.
מוסיפים את הנוזלים ומעבדים את הבצק עוד 20 שניות.
לשים לכדור  ומכניסים למקרר למשך הלילה (במידה ואין זמן ניתן להכניס למקפיא למשך חצי שעה)
מוציאים את הבצק ועל משטח מקומח מרדדים לעובי של 1 ס"מ.
מעבירים את עלה הבצק לתבנית ומחוריים ע"י מזלג על מנת שלא יעלה הבצק בזמן האפייה ומכניסים למקפיא למשך 15 דק'.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים במשך 15 דקות.
מוציאים ונותנים לבצק להתקרר.
בינתיים מכניסים לסיר את הסוכר עם כף מים והקינמון ומבשלים עד להמסת הסוכר.
קולפים את התפוחים ופורסים לפרוסות דקות, את הריבה מורחים על הבצק ומעליה מפזרים את הפקאנים. מעליהם מסדרים את פרוסות התפוחים ושופכים את סירופ הסוכר על הכל. מכניסים לתנור למשך 30 דק' נוספות עד לקירמול התפוחים.
 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים