חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
 

פודינג תמרים דביק
באדיבות קונדיטורית ענבל שלים

מצרכים
 
¾ כוס (135 גר') תמרים חתוכים גס
1 כפית סודה לשתייה
50 גר' חמאה רכה (אפשר להחליף בשמן)
2/3 כוס (155 גר') סוכם חום רך
2 ביצים
1.5 כוסות (185 גר') קמח
½ כפית אבקת אפייה
1 כוס (100 גר') אגוזי מלך קצוצים גס

סירופ

2/3 כוס (155 גר') סוכר חום רך
10 גר' חמאה
1 כפית תמצית וניל
1/3 כוס (80 מ"ל) ברנדי


 
אופן ההכנה
 
  1. לחמם תנור ל-180 מעלות.
  2. לשמן קלות כלי המכיל 1.5 ליטר (6 כוסות) / תבנית מאפינס / קוקוטים
  3. שמים בקערה את התמרים עם הסודה לשתייה ושופכים מעל 1 כוס מים רותחים. מניחים בצד להתקרר.
  4. מקציפים חמאה וסוכר במיקסר עד לקרם אוורירי.
  5. מוסיפים ביצים אחת-אחת. מקציפים היטב לפני שמוסיפים ביצה.
  6. מקפלים פנימה קמח מעורבב עם אבקת אפייה, אגוזים ואת תערובת התמרים עם המים שהתמרים הושרו בהם. בוחשים עד לאחידות.
  7. שופכים את המסה לכלי בו אופים ואופים כ-40 דק' או עד שהפודינג עולה מעט ויציב למגע.
  8. בזמן שהפודינג נאפה יש להכין את הסירופ: שמים סוכר, חמאה, וניל, ברנדי ו-1/3 כוס (80 מ"ל) מים בסיר קטן ומחממים כ-5 דק'.
  9. חורצים בפודינג האפוי כמה חריצים (אפשר לחורר עם קיסם) ושופכים מעל את הסירופ. מחזירים לתנור לעוד 5 דקות כדי שהסירופ ייספג.
  10. צורת ההגשה החביבה עלי היא כעוגה אישית המוגשת חמה עם גלידת וניל ליד. ניתן להגיש עם קצפת או יוגורט טבעי.

 
   
 
צילום: דן פרץ
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים