חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פולנטה, פטריות יער, שורשים, פרמזן וביצה עלומה

 
 
 

באדיבות נדב אלבז
שף מסעדת "ממילא קפה"


מצרכים:

פולנטה

חצי כוס קמח תירס גס (פולנטה)
כוס שמנת מתוקה
שתי כוסות חלב
100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
שתי כפות חמאה
מלח

לירקות

חבילת פטריות יער
100 גרם ארטישוק ירושלמי פרוס צלוי בשמן זית
100 גרם פרוסות בטטה צלויות בסילאן
חופן עלי תרד טריים
מיץ לימון

להגשה


גילופי גבינת פרמזן (בעזרת קולפן ירקות)
ביצה עלומה
 
אופן ההכנה:

פולנטה

להרתיח בסיר בעל תחתית כבדה את כל הנוזלים כולל החמאה, לשפוך פנימה תוך כדי ערבוב במטרפה את קמח התירס, להנמיך את האש ולהמשיך לבשל ולערבב עד להסמכה, (לא להתייאש זה לוקח קצת זמן). לאחר ההסמכה לכבות את האש ולהבליע פנימה את גבינת הפרמזן, להוסיף מלח לפי הטעם ולכסות בנייר פרגמנט צמוד על מנת למנוע היווצרות קרום. לשמור במקום חמים עד ההגשה.

ירקות


במחבת: להמיס חמאה ולטגן את פטריות היער עד להשחמה יפה, להוסיף את הארטישוק ירושלמי והבטטה ולהקפיצם במשך דקה עד לקבלת השחמה וציפוי יפה של חמאה מושחמת.
להוריד את הירקות מהמחבת לצלחת זמנית ולהוסיף למחבת החמה את עלי התרד להקפיץ קלות ולתבל במלח ומיץ לימון טרי.

הרכבת המנה

למזוג במרכז הצלחת פולנטה ומעליה להניח את הירקות הצלויים, להוסיף מעל את עלי התרד ומעליהם את גילופי גבינת הפרמזן.
 להניח מלמעלה ביצה עלומה ולהתענג
 למי שאין כוח להכין שיבוא לאכול את המנה במסעדה

 בתיאבון!
 

   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים