חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 


פונדאנט שוקולד רוטב שוקולד ודובדבנים
באדיבות השף מוריס מונייר

כמות: 12-14 מנות
תבניות: קוקוטים אישיים (חרסינה/אלומיניום חד פעמי/חד פעמי ממוחזר מתירס)
זמן הכנה: 30 דקות
זמן אפייה: 10-12 דקות

מצרכים

מצרכים לפונדנט:
 
200 גר' שוקולד מריר מאיכות טובה
200 גר' חמאה
4 יח' ביצים ו-4 חלמונים
230 גר' סוכר
60 גר' קמח או קורנפלור
40 גר' שקדים טחונים דק
 
לרוטב שוקולד-דובדבנים:
 
1 צנצנת דובדבנים חמוצים (מגולענים)
100 גר' שוקולד מריר
50 גר' שמנת מתוקה

אופן ההכנה
1. ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול או בקערה חסינה במיקרוגל כ-2 עד 3 דקות
2. בזמן המסת השוקולד מקציפים את הביצים והחלבונים בקערה בעזרת מעבד מזון או מיקסר ידני. מוסיפים את השוקולת לביצים עד לקבלת מסה אחידה
3. מוסיפים את הקמח והשקדים וממשיכים לערבב
4. מעבירים את הבלילה לקוקוטים עד לכדי 3/4 מגובה הקוקוט
5. את הקוקוטים יש לרכז בתבנית עם מעט מים כדי למנוע ייבוש תוך כדי אפיה
6. אופים 10-12 דקות, בתנור שחומם מראש בסביבות °C175/°F325
7. מוציאים מהתנור בזהירות (העוגה תופחת מעבר לגדות התבנית) ומצננים
8. מגישים חם
9. להכנת הרוטב: מסננים את נוזל הדובדבנים לקערה.
10. אליה שוברים את השוקולד וממיסים מעל סיר עם מים חמים (בן מרי)
11. בעזרת מטרפה מערבבים היטב את מסת הרוטב ומעבים בעזרת השמנת המתוקה
12. מוסיפים את הדובדבנים המגולענים ושופכים מעל הפונדנט בצלחת אישית


   

צילום: דניאל לילה
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים