חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פוקאצ'ה אפרסקים - שניים באחד

 
 
 


השילוב של בצק, שמן זית, פירות ותבלינים מעניק חוויה שבין לחם לעוגה. מי צריך יותר מזה?


הבצק:
1/2 ק"ג קמח שטיבל 2
2 כפות קמח תירס דק
כ-250 מ"ל מים פושרים
1 כף שמרים יבשים
1.5 כפיות מלח
1 כף שטוחה סוכר דמררה / דבש
1/2 כוס שמן זית


אופן ההכנה:
להניח בקערה את הקמחים לערבב פנימה את השמרים היבשים.
ליצור גומה להניח בפנים את הסוכר שמן זית ומלח וחלק מהמים ולהתחיל ללוש תוך הוספת שאר המים בהדרגה. לישה במיקסר תתבצע עם וו לישה - מומלץ .
ללוש חזק עד לקבלת בצק גמיש ואחיד , הבצק צריך להתקבל גמיש ודביק למדי.
להניח מכוסה לתפיחה של פי 1.5 .
לשמן תבניות עגולות או נייר אפייה על מגש, להוריד בעזרת קלף את הבצק למגש מבלי לאבד יותר מידי מנפחו לסדר לגודל וצורה רצויה , לפתוח בבצק קרעים בעזרת האצבעות ולבזוק בשמן זית.
להניח רבעי אפרסקים ולהשקיעם מעט בבצק, לפזר מעל הכל עלי טימין ולהתפיח כ-20-30 דקות.
לבזוק אבקת סוכר ולאפות בתנור מחומם מראש 190 מעלות כ- חצי שעה.
לבזוק מעט שמן זית ולהגיש.


 
באדיבות: ליון תמר גבע - שף קונדיטורית
 
               מנחת קורסים במגמת קונדיטוריה, מכללת השף.
               מנחת סדנאות חובבים.

 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים