חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פילה דניס במילוי עגבניות מיובשות

 
 
 

באדיבות שף דודו גרינברג
"מכללת השף"

מתכון לסוכרתיים

מצרכים לדג

6 יח' פילה דניס
150 גר' עגבניות מיובשות (רצוי בוואקום ולא בשמן)
50 מי"ל שמן זית
3 שיני שום כתושות
קורט פלפל שחור גרוס
1 גבעול בצל ירוק פרוס
עלים מ-3 ענפי טימין
קורט מלח


אופן ההכנה

לתוך מעבד מזון נכניס את העגבניות, בצל ירוק, טימין, שום, שמן זית ומלח ונעבד למחית. נערבב פנימה את הפלפל השחור הגרוס.
ניקח כל פילה ,נניח במרכזו מהמלית ונסגור את שני הקצוות. ננעץ קיסם שיניים על מנת שלא יפתח.
נניח בתבנית עם נייר אפייה ונכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 עד 20 דקות.



מצרכים לריזוטו

500 גר' אורז ריזוטו
600 מי"ל נוזל ירקות + 150 מי"ל שמנת מתוקה
50 גר' חמאה
5 יח' פטריות שמפניון קצוצות
עלים מ-2 ענפי טימין
1 בצל סגול קצוץ דק
מלח, פלפל שחור
50 גר' גבינת פרמז'ן מגורדת


אופן הכנת הריזוטו

נחמם בסיר את החמאה ונוסיף את הבצל.
נאדה את הבצל עד שקיפות ונוסיף את השום, פטריות, מלח, פלפל שחור, טימין ונאדה עוד 3 דקות.
נוסיף את האורז ונערבב.
את הנוזלים נוסיף כל פעם 150 מי"ל (3/4 כוס) ונדאג לשמור על בעבוע עדין.
כל פעם שנספגו הנוזלים נוסיף עוד 150 מי"ל.
כאשר הוספנו את הנוזלים בפעם האחרונה נוסיף את הפרמז'ן ונבשל עד שנספגו כל הנוזלים ושהאורז יהיה לח.



להגשה

נניח בצלחת 4 כפות ריזוטו ומעל נניח פילה דג  ונגיש.

ערך קלורי:

קלוריות למנה - 424 קלוריות
פחמימות למנה - 19 גר'
כמות פחמימות מומלצת לארוחה לא יותר מ-30 עד 40 גר' לארוחה (לדוגמא: בפרוסת לחם יש 15 גר' פחמימה).
 
   
צילום: לימור גנות
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים