חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פילה דניס בתוספת ריזוטו חצילים טפאנד זיתים ושום

 
 
 

מרכיבים ל-2 מנות

2 דגי דניס טריים מפולטים

לריזוטו
כוס אורז עגול מיוחד לריזטו
בצל קטן
1/4 כוס יין לבן
2.5 כוסות ציר ירקות
חציל בינוני קלוי על האש



לרוטב
10 זיתי תאסוס מגולענים
עגבניה
3 שיני שום
טימין
מלח, פלפל
שמן זית

אופן ההכנה:

ריזוטו
 
מאדים בצל עם מעט שמן זית. מוסיפים את האורז,ומעט מלח.
אחרי שהאורז התחמם מוסיפים את היין עד לספיגה מלאה.
מוסיפים את הנוזל בכמות של 1/3 כל פעם עד לספיגה. ממשיכים בפעולה עד שכל הנוזל נגמר.
הריזוטו מוכן כאשר הוא מגיע למרקם קרמי ונשאר מעט נוזל. מערבבים עם החציל הקלוי ומשפרים טעמים ע"י פלפל ומלח.

פילה

מחממים מחבת עם מעט שמן, מניחים את הדג על הצד עם העור. מתבלים במלח, פלפל ומעט טימין.
מכניסים את הדג לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, למשך 5 דקות.

באותה מחבת של הדג מקפיצים שום פרוס דק, זיתי תאסוס, מוסיפים את קוביות העגבניה ואת עלי הזעתר הטריים. מטבלים במעט מלח ופלפל.
 
 
 
באדיבות:  שף איתי סמדג'ה
 
              
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים