חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פילה לוקוס עם אפונה סינית ועגבניות שרי

 
 
 


באדיבות שף שלום גניש
ממסעדת צ'מפיונס - כפר המכביה


מצרכים ל 5 סועדים:

1 קילו פילה לוקוס טרי חתוך ל 5 פרוסות שוות {200 ג"ר לפרוסה}
2\1 קילו אפונה סינית
2\1 קילו עגבניות שרי רצוי כמה שיותר קטנות
2\1 כוס שמן זית
1 גזר מגורד בפומפיה
1 בצל מגורד בפומפיה
1 לימון סחוט
5 שיני שום חתוכים לפרוסות
1 כוס יין לבן
1 כף קורנפלור
מלח+פלפל

אופן ההכנה

יוצקים חצי כוס שמן זית למחבט וצורבים את פרוסות הדג משני הצדדים מעבירים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל10 דקות.
חולטים את האפונה במים חמים ואז מעבירים למי קרח לאחר מכן מסננים ומעבירים לאותה מחבט שצרבנו בה את הדגים מוסיפים את השרי והשום ומקפיצים ממליחם ומפלפלים לפי הצורך
לאחר מכן מעבירים לקערה.
באותה מחבט מתגנים קלות את הגזר והבצל ויוצקים את היין שורפים את האלכוהול ומוסיפים את מיץ הלימון מביאים לרתיחה ממליחים ומפלפלים לפי הצורך מסמיכים בעזרת הקורנפלור עד להסמכה שהרוטב יוכל לשבת על הדג ולא לנזול מימנו .


אופן ההגשה

במרכז הצלחת מניחים את האפונה מניחים מעל את הדג ויוצקים מעליו את הרוטב
בתאבון.

   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים