חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פילה מוסר ים על תבשיל ארטישוק ירושלמי

 
 
 

באדיבות שף יואב בר
מסעדת Maraboo


מתכון ל-4 סועדים

חומרים לדג

פילה מוסר ים (180 גר' למנה)
250 דגר' פטריות יער
20 מ"ל יין לבן שרדונה
מלח גס
פלפל שחור
8 עלי בזיליקום
300 גר' חמאה
1 כף מיץ לימון
שמן זית

חומרים לקונפי ירקות

250 גר' ארטישוק ירושלמי
8 עגבניות שרי
8שיני שום לא קלופות
8 בצלי שאלוט
שמן זית

חומרים לציר הירקות

1/2 גזר
1/2 בצל לבן
1/2 כרישה
1 עלי דפנה
1פלפל אנגלי שלם
4 גבעולי סלרי שלמים


אופן הכנת קונפי ירקות

בסירים נפרדים מבשלים על אש נמוכה את כל אחד מהירקות, כשהירק מכוסה בשמן זית. מבשלים במשך כ-10 דק' (לבדוק אם השום והבצלים רכים), ונמנעים מרתיחה. 
מצננים ושומרים בצנצנות. 

אופן הכנת ציר הירקות

מכניסים את הירקות (לא מקולפים) לסיר שחומם מראש, וממלאים הסיר במים עד לכיסוי הירקות.
מוסיפים עלי דפנה ופלפל אנגלי.
מביאים לרתיחה ומסננים.

אופן הכנת המנה

צורבים בשמן זית את פילה המוסר על מחבת חמה (על הצד של העור) למשך כ-2 דק'. הופכים ומכניסים לתנור שחומם מראש (230 מעלות) לכ-3 דק'.
לוקחים מחבת חמה ומקפיצים בשמן זית פטריות וירקות קונפי, ומאדים ביין לבן.
מוסיפים את ציר הירקות, המלח הגס, הפלפל השחור והבזיליקום.
מוסיפים חמאה ומיץ לימון, ומסמיכים.
 
 
אופן הרכבת המנה

בתוך צלחת עמוקה מניחים את הדג, כשהעור כלפי מעלה ושופכים בעדינות את התבשיל.
 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים