חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פילה עגל ברוטב יין אדום ובצלי שאלוט

 
 
 

באדיבות: שף כפיר אוזן
"שף עד הצימר"

מצרכים

200 גרם פילה עגל
2 כוסות יין אדום
5 בצלי שאלוט קלופים ופרוסים לרצועות דקות
חצי כוס סוכר חום
1 גבעול לואיזה
 קורט פלפל שחור גרוס
קורט מלח גרוס

אופן ההכנה

הכנת הרוטב-

ממיסים על מחבת את הסוכר עד למצב של קרמל עדין.
מוסיפים את היין והבצל למחבת ונותנים ליין להצטמצם עד למחצית מן הכמות.
לאחר מכן מוסיפים את גבעול הלואיזה.

הכנת הפילה-

צולים את הפילה על גריל פחמים עד למידת M-MR
לאחר שהפילה הגיע למידה הנכונה, מעבירי אותו למחבט עם הרוטב למשך 2 דקות על אש נמוכה.

הרכבת המנה-

מניחים את נתח הפילה על צלחת לבנה / שקופה, מוזגים את הרוטב על חלקו העליון של הפילה
מעטרים עם בצלי השאלוט וגבעול הלואיזה
מוסיפים את המלח והפלפל הגרוס מעל הפילה ומסביב.

בתאבון !


 
 
          
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים