חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פירות יבשים ממולאים ברוטב פיג'לינג Black Hat

 
 
 

באדיבות מותג פיג'לינג
ליקר תאנים על בסיס וודקה


חומרים למלית בשר

500 גר' בשר טחון
1 בצל בינוני
1 תפו"א בינוני
חופן פטרוזליה קצוצה
כפית ראס אל חנות (תבלין מרוקאי לקציצות)
1 ביצה
מלח ופלפל לפי הטעם.
כ-30 יחידות של פירות יבשים – תאנים, שזיפים, משמשים
 
חומרים לרוטב

50 מ"ל פיג'לינג Black Hat
2 בצלים בינוניים
1.5 כף דבש
2 מקלות קינמון
1/2 כפית קינמון טחון
2 כוכבי אניס
חופן אגוזי קשיו
מלח ופלפל לפי הטעם.


אופן ההכנה

בקערה מערבבים: בשר טחון, בצל אחד מגורד, תפו"א מגורד, פטרוזיליה קצוצה, ביצה ותבלינים - מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

פותחים את הפירות היבשים (מקפידים לפתוח אותם רק בחציים ואת חציים השני להשאיר שלם) וממלאים בתערובת הבשר.

על אש בינונית מחממים סיר רחב ושטוח ומטגנים בו את 2 הבצלים הנותרים שחתכנו מראש לרצועות, עד להזהבה.
מוסיפים לבצל הזהוב: דבש, מקלות קינמון, קינמון טחון, אגוזי קשיו, כוכבי אניס, מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת רוטב סמיך ועשיר. בסוף התהליך מוסיפים 50 מ"ל פיג'לינג Black Hat ומערבבים.

מנמיכים את האש, מסדרים בסיר את ממולאי הפירות היבשים ומניחים לתבשיל להתבשל במשך כ-25 דקות בסיר פתוח. יש להקפיד להרים בעזרת כף את הרוטב מתחתית הסיר ולצקת אותו בכל כמה דק' על הממולאים.
יש להשגיח שהרוטב לא יתקרמל.

מומלץ לקשט באגוזי מלך ולהגיש לצד צ'ייסר פיג'לינג בלאק הט קפוא.


   
צילום: אביעד הרמן
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים