חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פנקוטה ברוטב רימונים על עלה לזניה מטוגנת

 
 
 


לכבוד ראש השנה, "ברילה" מציעה מתכון מצוין למנה טעימה ומרעננת שתקנח את ארוחת החג ותאפשר לכם להתחיל את שנה החדשה עם טעם טוב בפה...

באדיבות: שף יניב פרטוש לברילה 


רכיבים לפנקוטה
1/2 1 עלי ג'לטין
100 גר' סוכר
100 מ"ל חלב
300 מ"ל שמנת 32% שומן
1/4 מקל וניל

רכיבים לרוטב רימונים
1/4 כוס רכז רימונים
4 כפות סוכרק
3 כפות מים

רכיבים ללזניה מטוגנת
4 עלי לזניה "ברילה" מבושלים 5 דק' במים רותחים
שמן לטיגון עמוק

הכנת הפנקוטה
משרים את עלי הג'לטין ברבע כוס מים קרים ומניחים בצד.
מרתיחים את החלב, השמנת ומקל הווניל (יש לחתוך את מקל הווניל לאורכו להוצאת הגרגרים), לאחר שהחלב והשמנת מגיעים לרתיחה יש להנמיך את האש ולהוסיף את הג'לטין המושרה פנימה. לערבב היטב על אש נמוכה עד להתחברות הג'לטין פנימה. להביא לרתיחה נוספת, להוריד מהאש ולקרר את הנוזל ע"י ערבוב, עד להגעה לטמפרטורת' החדר. מוציאים את מקל הווניל ויוצקים את הנוזל לכלי הגשה אישיים ומעבירים לקירור במקרר עד להתייצבות הפנקוטה.

הכנת רוטב הרימונים
מחממים את כל המרכיבים עד להמסת הסוכר ומניחים בצד. 

אופן הכנת הלזניה המטוגנת
מיבשים את עלי הלזניה. מחממים את השמן ומטגנים את עלי הלזניה עד לקבלת צבע חום בהיר. מוציאים את העלי הלזניה מהשמן ומספיגים על נייר סופג.

אופן הרכבת המנה
מניחים עלה של לזניה "ברילה" מטוגנת על צלחת ההגשה עליו מניחים בזהירות את הפנקוטה מפזרים מעת אבקת סוכר ומקשטים במעת מרוטב הרימונים.

 
              
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים