חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 


באדיבות שף חיים איפרגן


מצרכים

-פסטה צינורות 500 גר' בישול במים עם מעט מלח ושמן
-בשר טחון צלעות 330 גר' להקפיץ במחבת
-בצל 350 גר' קצוץ לאדות במעט שמן
-עגבניות 300 גר' 2 יח' קוביות קטנות
-פיטרוזליה 50 גר' קצוץ
-שום שני שניים 20 גר' קצוץ
-סלרי 20 גר' קצוץ
-עלי בצל ירוק 30 גר' חתוך פרוסות עגולות עבות
-שמן להקפצה 60 גר'
תבלינים: מלח פלפל גרוס


אופן ההכנה

לבשל את הפסטה כ-10 דקות במים רותחים ולהקפיד לצנן ולשטוף במים קרים להוציא את העמילן בזמן .
*בכלי אחר מאדים את הבצל שום והבשר מוסיפים את העגבניות ממשיכים לאדות מוסיפים את העשבי תיבול מטבלים במלח ופלפל מכסים במכסה על אש קטנה למשך 10 דק'
*מקפיצים את הפסטה והבצל הירוק יחד מטבלים במלח ופלפל.
*מסדרים את הפסטה בצלחת עגולה עמוקה יפה את הבשר מניחים במרכז ובתאבון!!!

   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים