חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פסטה בווטה "ברילה" עם סלמון צרוב ותפוחי עץ, ברוטב דבש תמרים

 
 
 

פסטה בווטה "ברילה" עם סלמון צרוב ותפוחי עץ,
ברוטב דבש תמרים

שנה טובה , מתחילה עם מתכון טוב וקל להכנה! לכבוד ראש השנה, ברילה מגישה מתכון נהדר למנה חגיגית וטעימה


באדיבות: שף יניב פרטוש - תמיר, מבשלים חוויה - פרתם. 


מצרכים
1 חבילה בווטה (ספגטי מספר 13) "ברילה" מבושלת לפי הוראות היצרן
1 פלפל אדום
1 בצל
1 תפ"ע גרנד סמית'
1 גזר
200 גר' פילה סלמון עם העור חתוך לקוביות 2*2 ס"מ
מעט שמן קנולה, מעט שמן שומשום
מעט רוטב סויה, מעט רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות סילאן
כפית ג'ינג'ר טרי טחון
מעט פלפל חריף
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק (החלק הירוק בלבד) לקישוט.
מעט שומשום שחור לקישוט


אופן ההכנה
חותכים את הירקות לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.
צורבים את קוביות הסלמון במחבת פסים במשך כ-2 דקות מכל צד ומניחים בצד.
מטגנים במחבת עם מעט שמן את השום, הפלפל חריף והג'ינג'ר, מוסיפים את קוביות הירקות שחתכנו ומקפיצים כשתי דקות נוספות. מוסיפים את הפסטה ואת הסלמון הצרוב, מתבלים עם סויה, צ'ילי מתוק, פלפל חריף, סילאן וכו... מקפיצים במשך כדקה נוספת עד לספיגת הטעמים.
 


הצעת הגשה
מניחים את הכול בצלחת ולקישוט מפזרים בצל ירוק קצוץ ושומשום שחור ומזליפים מעט שמן שומשום מלמעלה

              
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים