חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פסטה ברוטב עגבניות

 
 
 

באדיבות שף שליו קמחי
"מכללת השף"


מצרכים

1 ק"ג עגבניות
1 בצל
5 שיני שום
5 גבעולי בצל ירוק
צרור עלי בזיליקום
50 מ"ל שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
קורט צ'ילי גרוס
1/2 כפית סוכר
1/2 ק"ג פסטה מכל סוג

אופן ההכנה

חולטים את העגבניות, מקלפים וקוצצים לקוביות קטנות.
קוצצים את הבצל ומטגנים במחבת רחבה בשמן זית.
כאשר הבצל מצהיב, מוסיפים את השום הקצוץ והעגבניות. מבשלים במשך 25 דק', מוסיפים את התבלינים ואת עשבי התבלין.
מרתיחים את הפסטה עפ"י הוראות היצרן, מסננים ויוצקים לקערה.
מוסיפים את רוטב העגבניות ע"ג הפסטה. ניתן להוסיף את עשבי התבלין מעל או לערבב.

* ניתן להוסיף 250 מ"ל שמנת לרוטב העגבניות ולבשל במשך 5 דק' לקבלת רוטב רוז'ה. 

   
צילום: מישל אמזלג
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים