חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פסטה ברוטב שמנת בטטה

 
 
 

באדיבות שף שליו קמחי
"מכללת השף"


מצרכים

1/2 ק"ג בטטה
4 ענפי טימין
1/2 כוס יין לבן מתוק
1/2 ליטר שמנת מתוקה
4 גבעולי בצל ירוק
50 גר' חמאה
1/2 כוס חלב
400 גר' פסטה מכל סוג

אופן ההכנה

מקלפים את הבטטה וחותכים לקוביות קטנות.
ממיסים במחבת רחבה את החמאה, מוסיפים את הבטטה והתימין ומאדים עד לריכוך.
מוסיפים את היין הלבן וממשיכים באידוי.
מוסיפים את השמנת וגבעולי הבצל ומבשלים על להבה נמוכה, עד להסמכת הרוטב.
מבשלים את הפסטה עפ"י הוראות היצרן הרשומות ע"ג האריזה.
יוצקים את הרוטב מעל הפסטה ומגישים חם.

מומלץ להוסיף בזמן ההגשה פתיתי פרמז'ן.

 
   
צילום: מישל אמזלג
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים