חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
פשטידת פסטה בפטריות וכרישה

 
 
 

באדיבות שף שליו קמחי
"מכללת השף"


מצרכים

50 גר' חמאה
2 יח' כרישה
1 בצל
2 קופסאות פטריות משומרות
50 גר' גבינת שמנת
200 גר' גבינה צהובה מכל סוג
500 גר' פסטה פנה
5 ביצים
200 מ"ל שמנת מתוקה
כף פירורי לחם

אופן ההכנה

במחבת ממיסים את החמאה, קוצצים את הבצל ומטגנים בחמאה, מוסיפים את פרוסות הכרישה והפטריות ומטגנים עד לאידוי מקסימלי של הנוזלים.

שולקים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

משמנים תבנית בקוטר 28 בחמאה ובתחתית מפזרים פירורי לחם.

מחממים תנור לטמפ' של 180 מעלות.

מערבבים את כל החומרים יחד ומטבלים.

יוצקים את המסה לתבנית ומכניסים לתנור חם, למשך 30 דק'.


   
צילום: מישל אמזלג
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים