חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
צלעות ברוטב פטריות

 
 
 


באדיבות שף שלום גניש
ממסעדת צ'מפיונס כפר המכביה


מצרכים

4 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק לאורכם
1 כוס אטריות שעועית או אורז
2 כוסות כרוב פרוס דק
4 גזרים חתוכים מקלות
4 מלפפונים פרוסים דק
2 כוסות נבטים
1 סלסלה פטריות טריות
עלים מחצי צרור כוסברה
10 צנוניות חתוכות למקלונים דקיקים

אופן ההכנה

מחממים במחבט 2 כפות שמן מוסיפים את ענפי התימין ואת הצלעות וצורבים אותם משני הצדדים ממליחם ומפלפלים לפי הצורך לאחר מכן מוציאים את הצלעות ומניחים בתבנית אפיה תחת נייר פרגמנט מחממים תנור מראש ל200 מעלות ומכניסים לכ- 10 דקות {לא מומלץ לבשל את הצלעות מעל מידת עשייה מידיום}לאותה מחבת מוסיפים את הפטריות והשום ומקפיצים קלות לאחר מכן מוסיפים את היין מצמצמים ושורפים אלכוהול מוסיפים את ציר הבקר ומביאים לרתיחה מצמצמים עד לקבלת רוטב סמיך.
מבשלים את התפו"א במים חמים עד להתרככות מסננים ושומרים את המים מרסקים את התפו"א מוסיפים מעט מהמים ואת 2 כפות השמן זית ממליחים ומפלפלים לפי הצורך.

אופן ההגשה

במרכז הצלחת יוצקים מעט פירה מניחים מעל 3-4 צלעות ומעל יוצקים מהרוטב.

בתאבון.

 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים