חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
קאיהו

 
 
 

באדיבות שף קיאטי סאק
מסעדת "סאטורי" התאילנדית


נתחי חזה עוף בקארי ירוק, חצילים, שעועית ירוקה, כוסברה,
מוגש עם אורז מאודה




מרכיבים ל-4 מנות

2 פחיות קטנות של חלב קוקוס
2 נתחי חזה עוף
צרור בזיליקום
צרור כוסברה
1 חציל
משחת קארי ירוק
סוכר
מלח



אופן  ההכנה

מרתיחים אתך חלב הקוקוס על מחבת ווק, מניחים את נתחי חזה העוף במחבת, מוסיפים 2 כפות משחת קארי ירוק (תלוי ברמת החריפות הרצויה של המבשל, ניתן להוסיף עוד משחה וכך הקארי יצא יותר חריף), חותכים חצילים לקוביות (בעונה ישנו חציל תאילנדי קטן ועגול - מומלץ), מוסיפים צרור בזיליקום וכוסברה לאחר שטחנו אותה במעבד המזון באופן הדק ביותר. מוסיפים 2 כפות סוכר, חצי כף מלח וממשיכים לבשל על הווק, על אש קטנה, עד לריכוך מלא של החצילים.



אופן הגשה

בקערה עמוקה בליווי אורז מאודה


 
 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים