חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
קדירת בשר ראש עגל בירקות שורש ויין אדום

 
 
 

באדיבות שף אורי ארנון
מסעדת "ארנולד'ס" נתיב השיירה


מצרכים

1.5 ק"ג בשר ראש עגל, חתוך לקוביות של ארבע על ארבע
2 בצלים יפים חתוכים לקוביות גסות
4 גזרים חתוכים לקוביות גסות
ראש סלרי חתוך לקוביות גסות
בקבוק יין אדום נחמד (זוכרים את הכלל: לא נבשל ביין שלא נשתה...)
כפית רסק עגניות
10 גרם מלח
10 גרם פלפל שחור
10 גרם פלפל אנגלי
מס' עלי דפנה
בוקה גרני - זר עשבי תיבול (תימין, רוזמרין)
חצי כוס שמן

אופן ההכנה

לילה לפני ההכנה, מומלץ להשרות את קוביות הבשר והירקות ביין האדום.
לפני שנתחיל, נסנן את הירקות והבשר מהיין האדום.
בקדירה כבדה מחממים מעט את השמן, ומניחים את חתיכות בשר הראש להזהבה קלה.
לאחר מכן נוציא את הבשר ונעשה אותו הדבר עם הירקות.
נוסיף גם את הרסק ונטגן גם אותו קלות.

נסיר את המשקע מתחתית הקדירה בעזרת היין, נמזוג את כל היין, נוסיף מים אם צריך, על מנת לכסות את כל המרכיבים.
נוסיף את הפלפל האנגלי, עלי הדפנה והבוקה גרני
נביא לרתיחה ונמשיך לבשל על אש קטנה
לאחר כשעה וחצי נבדוק שהבשר התרכך לגמרי, נוציא את זר עשבי התיבול
ונגיש על מצע אורז בסמטי.

בתאבון!

 
 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים