חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
קורס בטיחות מזון

 
 
 

קורס בטיחות מזון HACCP

קורס מקצועי לראשי צוות בטיחות
מזון HACCP עם הקניית ערך מוסף במיקרוביולוגיה של מזון ותזונה.
 

לפרוספקט הקורס לחץ כאן

ארגונים העוסקים  במזון נדרשים לקיים מערכת ניהול בטיחות מזון המבוססת על עקרונות  ה-HACCP בשילוב ידע במגוון תחומים במזון, בסיכוני מזון ובתזונה, במטרה להבטיח עמידה  החברה מאחרי הצהרותיה הפורמליות ובדרישות הסף כפי שמוגדר בחוק.

ארגון ירגיש בטוח יותר ככל שצוות בטיחות המזון במפעל מיומן יותר ובצוות אנשיםןשמכירים טוב יותר את הסיכונים השונים: הכימיים, הפיסיים, המיקרוביאליים והתזונתיים שבמזון.
י.ר. איכות ובטיחות במזון עורכים קורס בן שלושה ימים שמטרתו להקנות מיומנות להוביל תהליך HACCP תוך כדי הקניית ערך מוסף במיקרוביולוגיה של מזון, תוספי תזונה, רגולציה,
שמנים, ממתיקים ועוד.....במלון מעלה החמישה.

הקורס מיועד למנהלים ועובדים בכירים בעלי נסיון נבמזון שרוצים להעשיר את ידיעותיהם במגוון הנושאים המפורטים בנוסף למיומנויות בשיטת ה- HACCP.

מרצים:
דר' רוני שפירא- מרצה בכיר למיקרוביולוגיה וסניטציה של מזון וראש המכון לביוכימיה מדעי המזון והתזונה, הפקולטה לחקלאות.
דר' בני טל- מרצה בכיר נלווה בפקולטה להנדסת מזון וביוטכנולוגיה בטכניון חיפה, באורט בראודה ובתל חי.
מר. ראובני יוחנן- (B.Sc) יועץ בכיר לאיכות  ובטיחות מזון "י.ר איכות ובטיחות מזון".

כל משתתף יקבל תעודת השתתפות. למשתתפי הקורס שיעמדו בהצלחה במבחן הסופי תוענק תעודה המעידה על כשירותם לעמוד בראש צוות HACCP להובלת תהליכי HACCP באירגונם.

לפרטים נוספים והרשמה www.qsfil.com

 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים