חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
קינוחים

 
 
פרלין בדבש
 
למתכון המלא
 
מנג'טים משוקולד במילוי מוס שוקולד ופקאן
 
למתכון המלא
 
סלסלת קדאיף וסיגר קשיו
 
למתכון המלא
 
פבלובה עם קרם טופי ערמונים/ קרם לימון
 
למתכון המלא
 
menton
 
למתכון המלא
 
עוגת רויאל שוקולד
 
למתכון המלא
 
פודינג תמרים דביק
 
למתכון המלא
 
עוגת נאוה
  שכבות של זאפונז אגוזי לוז בינהם קרם אגוזים מצופה במרציפן וגנאש שוקולד.
למתכון המלא
 
פונדאנט שוקולד רוטב שוקולד ודובדבנים פונדאנט שוקולד רוטב שוקולד ודובדבנים
  מתכון מעורר תשוקה לפונדנט שוקולד בדובדבנים במיוחד לחג האהבה- באדיבות השף מוריס מונייר מבעלי "מונייר פוד דייזין"
למתכון המלא
 
מילפוי וניל תות שדה מילפוי וניל תות שדה
  אין פרי שמזכיר לנו אהבה ורומנטיקה יותר מתותים, כנראה בגלל צבעם האדום העז, צורתם שמזכירה לב וטעמם המתוק. לכבוד הוולנטיינז דיי מגישים לנו זוג השפים הנס וגלית ברטלה מתכון מתוק עם המון תותים ווניל.
למתכון המלא
 
שטולה מרציפן שטולה מרציפן
  עוגת שטולה מרציפן שנאפית באירופה בסוף כל שנה (בקריסמס)
למתכון המלא
 
פאי לימון צרפתי פאי לימון צרפתי
  מתכון לפאי לימון צרפתי באדיבות שף קונדיטור אולמי "טרויה", תמיר חלפון.
למתכון המלא
 
יש 2 עמודים
1  2   לעמוד הבא   
  פנקוטה ברוטב רימונים על עלה לזניה מטוגנת
  מתכון ברילה לראש השנה באדיבות שף יניב פרטוש. מנה טעימה ומרעננת שתקנח את ארוחת החג ותאפשר לכם להתחיל את שנה החדשה עם טעם טוב בפה
למתכון המלא
 
  קרפ פוקצ'ה איטלקי
  מתכון לקרפ פוקצ'ה איטלקי באדיבות שף אליאב גולדנברג ממסעדת ג'ויה נובה.
למתכון המלא
 
  הבלינצ'ס ההונגרי
  מתכון לבלינצ'ס ההונגרי באדיבות שף דורון רגב מרשת קיורטוש.
למתכון המלא
 
  הבננה לוטי התאילנדית
  מתכון לבננה לוטי תאילנדית באדיבות שף סאק קיאטי ממסעדת סאטורי.
למתכון המלא
 
  המופלטה המרוקאית
  מתכון למופלטה המרוקאית באדיבות שף גיא פרץ ממסעדת מרקש אקספרס.
למתכון המלא
 
  פאי פקאן
  שף קונדיטור מיקי שמו מרשת "שמו הקונדיטוריה" מפרגן ללקוחותיו במתוק מפרי הארץ וחושף בפנינו מתכון לפאי פקאן.
למתכון המלא
 
  פאי פירות יבשים וקרם וניל
  מתכון פאי פירות יבשים באדיבות שף קונדיטור מיקי שמו, "שמו הקונדיטוריה". שמו נותן את פרשנותו האישית למתכוני החג.
למתכון המלא
 
  פאי פירות יבשים ביין לבן
  שף קונדיטור מיקי שמו מרשת "שמו הקונדיטוריה" חושף בפנינו מתכון לכבוד הט"ו בשבט - פאי פירות יבשים ביין לבן.
למתכון המלא
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים