חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
קלצונה גבינות

 
 
 

באדיבות שף קים נווה
"קפה רינגלבלום" 



מצרכים ל-4 מנות

לבצק
0.5 קילו קמח
30 גרם שמרים יבשים (גרגירים)
כפית מלח
רבע כפית סוכר
כוס וחצי מים פושרים
למילוי-
100 ג' גבינה בולגרית מלוחה
100 ג' גבינת עיזים
50 ג' גבינת פרמז'ן מגורדת
100 ג' מוצרלה מעושנת מגורדת
סלסלת פטריות שמפיניון טריות
4 חלמונים
עשבי תיבול לפי הטעם. מומלץ: זעתר טרי, טימין, אבקת צ'ילי
לתוספת סלט-
גבנית שרי ובצל סגול
שמן זית איכותי
לימון טרי

אופן ההכנה

הכנת הבצק- לערבב את כל המצרכים תוך כדי הוספה הדרגתית של המים הפושרים, עד לקבלת בצק אלסטי. להניח את הבצק כשעה מכוסה במגבת, עד כדי הכפלת גודלו.
יש לטפוח קלות על הבצק עד ''הפלתו'', ללוש אותו מחדש ולהניחו שוב לתפיחה שניה לעוד כחצי שעה.
לחתוך את הבצק ל-4 חתיכות, לקרוץ מהם כדורים, להניח בצד לכ-10 דקות מכוסים במגבת, ובשלב זה להכין את העיסה למילוי.
המילוי- לקצוץ את הפטריות, לתבל ולהקפיץ במחבת עם מעט שמן זית איכותי, להכניסם לקערה יחד עם כל הגבינות ולערבבם לכדי עיסה.
את כדורי הבצק, יש לרדד לעיגולים בקוטר של כ-15 ס''מ כל אחד.
להניח בכל אחד מן העיגולים כרבע מן העיסה, ויצור גומחה במרכז העיסה ולתוכה ליצוק את חלמון. לקפל את הבצק, להדקו בקצוות, למשוך את הבצק הממולא בשמן זית איכותי ולהכניסו לתנור מחומם מראש בחום של 250 מעלות ל-10 דקות.
לצד הקלצונה ניתן להוסיף סלט קטן המורכב מעגבניות השרי, בצל הסגול, שמן זית ומיץ לימון סחוט טרי.
 
 
   
צילום: עדי ליבמן
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים