חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
קן פירות ייחודי

 
 
 

באדיבות קונדיטור ראשי דוד ועקנין
משכן האירועים "בית האופרה"


מרכיבים

12 חרוטים משוקולד
50 גר' משמש
50 גר' שזיפים מיובשים
50 גר' צימוקים
50 גר' אגוזים
50 גר' תמרים
50 גר' פיסטוק גרוס
200 גר' מחמאה
3 כפות ברנדי
גרידת לימון
2 דפים בצק פילו
100 גר' איטריות קדאיף
1/2 כוס סילאן
1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה

לאפות בתבנית חד פעמית ריבוע בגודל 18 ס"מ בצק פילו, למלא בתבנית את איטריות הקדאיף ולתת אפיה קצרה. לאחר האפייה למזוג את הסילאן על הקונכייה כשהיא חמה. במחבת להמיס מחמאה ולהוסיף את הסוכר, ברנדי, גרידת לימון, לקרמל מעט, לערבב בתוכו את כל הפירות היבשים ולבנות את המנה.


   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים