חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
קציצות טלה

 
 
 

באדיבות שף יואב בר
מסעדת Maraboo


חומרים ל-4 סועדים

600 גרם בשר טלה טחון
1/2 בצל
1/4 צרור כוסברה
1/4 צרור נענע
1/4 צרור פטרוזיליה
1/2 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף כמון
1/2 כף פלפל שחור
מלח
4 פלפל אדום מתוק
1 חציל
שמן זית
שום קונפי
4 כפות שמנת מתוקה
עלי כוסברה
 
אופן הכנת הקציצות

מכניסים לתוך קערה בשר טלה טחון, בצל קצוץ דק, כוסברה, נענע ופטרוזיליה קצוצה דק.
מתבלים (בפפריקה, כמון, פלפל ומלח), ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה.
יוצרים קציצות בגודל של כ- 90 גרם ליחידה.
מטגנים בשמן זית, כדקה מכל צד, ומכניסים לתנור למשך 5 דקות, בטמפרטורה של 200 מעלות.


אופן הכנת הפלפל

מניחים בתבנית את הפלפלים, מזליפים שמן זית, ומכניסים לתנור ל-8 דקות, בטמפרטורה של 200 מעלות.

אופן הכנת קרם חצילים

קולים את החציל על הגז עד לריכוך ומקלפים.
מכניסים למיקסר את החציל; מוסיפים: מלח, פלפל, שום קונפי, ושמנת מתוקה; ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.


אופן הגשת המנה

מניחים בקערה גדולה את קרם החצילים, עליו במרכז הצלחת את הפלפל האדום, ואת הקציצות משפדים בשיפודים קטנים ומניחים מסביב לפלפל. מסביב מפזרים עלי כוסברה.

 
 
   
צילום: אנטולי מיכאלו
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים