חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
קרמבל תפוחים עם קרם קשיו ואוכמניות

 
 
 


באדיבות: ד"ר רני פולק, הדסה אופטימל


מצרכים : (12 מנות)

לקרם קשיו ופירות יער
2 כפות ריבת אוכמניות לייט של ענבי ציון
4 כפות קשיו לא קלוי
5 כפות מים

לתפוחים
3 תפוחי פינק ליידי קלופים ומגולענים וחתוכים לקוביות בנות 1 ס"מ
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית תמצית וניל טבעית


לקרמבל

1/2 כוס קשיו לא קלוי
3/4 כוס קמח חיטה מלא
1/4 כפית סודה לשתייה
1/4 כפית מלח ים אטלנטיק דק
3 כפות שמן קנולה לא מזוכך
גרידת לימון מ- 1/2 לימון
2כפות מיץ לימון

אופן ההכנה

לקרם קשיו ופירות יער
הכניסו למערבל מזון את הקשיו והמים וערבבו למחית חלקה
העבירו לקערה קטנה וערבבו עם ריבת פירות היער


לתפוחים

רפדו תבנית נוספת  בנייר אפייה
הכניסו את התפוחים, הקינמון ותמצית הווניל לקערה וערבבו היטב
העבירו לתנור ואפו כ - 10 דקות עד שמשחים
החזירו לקערה וערבבו את הריבה עם הפירורים
הגישו בצלחות אישיות


לקרמבל

- חממו תנור ל- 180 מעלות ורפדו תבנית בנייר אפייה
- במעבד מזון רסקו את הקשיו וגרידת הלימון כ- 2 דקות עד לקבלת פירורים
   עדינים
- העבירו לקערה והוסיפו את הסודה לשתייה, המלח והקמח
- בקערה נפרדת ערבבו את מיץ הלימון, השמן ותמצית הווניל
- הוסיפו את התערובת הרטובה לתערובת היבשה וערבבו ליצירת בצק
- פוררו את הבצק, העבירו אותו לתבנית ואפו כ- 10 דקות
- הוציאו מהתנור, פוררו בעזרת כף מתכת והכניסו לתנור לעוד 10 דקות
- הוציאו, שברו שוב והחזירו לתנור לעוד 5-10 דקות ליצירת פירורים
   שחומים
- הניחו 1/12 מהכמות בכוס שקופה, הוסיפו 1/2 מהתפוחים וסיימו עם כף
   קרם

   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים