חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
רביולי חציל שחור

 
 
 

באדיבות: "לארא" מסעדת ביסטרו ירושלמית - שף ליאור חפצדי


רביולי - בצק


חומרים
12 ק"ג קמח דורום
1/2 ק"ג קמח רגיל
10 חלמונים
6 ביצים

אופן ההכנה
מערבבים הכול לבצק אחיד .
מקררים כשעה


מילוי
2 חצילים קלויים אחד מקולף והשני עם קליפה
1 כרישה מאודה
חופן פטרוזיליה
מלח , פלפל

אופן ההכנה

מערבבים את כל מוצרי המילוי וטוחנים הכול, כולל קליפת החציל.
ממלאים את בצק הרביולי ומבשלים במים רותחים כ7 דקות .
 


לרוטב

חומרים
 1סלק אדום
עגבניות שרי
טימין מלח ופלפל לתיבול

אופן ההכנה

פורסים את הסלק
מקפיצים את פרוסות הסלק והעגבניות במחבת
מוסיפים את הרביולי המוכנים לכ- 30 שניות  מוציאים ..ומגישים!!

   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים