חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
שולבטה

 
 
 

באדיבות המסעדה הבדואית "אל סולטן"
בבית זרזיר


מצרכים ל-6 סועדים

1 ק"ג בורגול
1/2 ק"ג קישוא
1/2 ק"ג חציל
1/2 ק"ג בצל
1/2 ק"ג עגבניות
שיני שום
מלח, פלפל, הל, פלפל לבן
2 קופסאות של 300 גר' רוטב עגבניות

אופן ההכנה

משרים את הבורגול 1/2 שעה במים.
מטגנים את הבצל ב-1/2 כוס שמן (1/4 תירס ו-1/4 זית)
פורסים את החצילים והקישואים וחותכים את העגבניות לחתיכות קטנות.
מוסיפים את החציל, הקישוא, העגבנייה ושתי שיני שום לבצל המטוגן.
מכסים במים ומבשלים עד לרתיחה.
מוסיפים את הבורגול, 1.5 כף מלח, 1/2 כף פלפל שחור, קמצוץ הל ופלפל לבן, ומוסיפים את רוטב העבניות לתערובת.
מבשלים כ-15 דק' בסיר הרותח והמכוסה.

בתאבון!

   
צילום: גלעד בן שץ
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים