חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
שף כפיר אוזן

 
 
 

שם: כפיר
שם משפחה: אוזן
שנת לידה: 1978 

מצב משפחתי: נשוי + 2

מקום מגורים: מושב אליפלט

"הכל התחיל כשהייתי בן 14.5. הקפיצו  אותי בערב שבת לעבוד כשוטף כלים במסעדת "אורוות הברון" בראש פינה. לאחר שעבדתי יומיים בשטיפת כלים ראו שאני חרוץ ומתקתק את העבודה ביעילות רבה והעבירו אותי לעבוד כמוציא מנות.
השף שעבד אז במסעדה ראה לנכון להעביר אותי לעבוד ב"פס" הקר כמוציא מנות ראשונות.
ברגע שהוכחתי את עצמי וראו כמה אני חרוץ, ביקשו שאעבוד על בסיס יומי כאחראי משמרת.
 
נובמבר 2010


לאחר שנה קיבלתי תפקיד נוסף: מנהל מלאי חומרי מזון. ולפני גיוסי לצבא קיבלתי את תפקיד "שף המסעדה". יכולתי למלא תפקיד זה במהלך שירותי הצבאי מהסיבה ששירתתי קרוב לבית.

לאחר שחרורי מצה"ל קיבלתי הצעה לעבוד כסגן שף במסעדת "מוסקט" שבמלון "מצפה הימים". במהלך עבודתי ב"מוסקט" למדתי ליצור ולבנות תפריטים משלל אוצרות הטבע. לאחר שנה קיבלתי את תואר העובד המצטיין.
במהלך עבודתי "במצפה הימים" עבדתי בצמוד עם מספר שפים מובילים בארץ: שף חיים כהן, שף שלום קדוש....ועוד.

לאחר שנתיים וחצי במלון "מצפה הימים" עזבתי את תפקידי לטובת תפקיד שף במלון "אמירי הגליל", שם יצרתי חוות תבלינים משלי ותפריטים שמתאימים לאוכלוסיה שבאזור. במהלך עבודתי במלון "אמירי הגליל" עשינו השקות גדולות מאוד של יקבים באיזור רמת הגולן.

כשנה לאחר סיום תפקידי במלון "אמירי הגליל", בעלי מסעדת "חוות בר" הציעו לי לעבוד כשף ראשי של המסעדה. שנה אחרי קיבלתי גם את תפקיד שף גן האירועים. יצרתי תפריטי חתונות ואירועים שונים והעברתי סדנאות בישול לקבוצות. ניהלתי צוות גדול מאוד של עובדים, כ- 15 טבחים. תפקיד זה דרש ממני המון יצירתיות (ויש לי את זה) והשקעה רבה (עבדתי שעות ארוכות כ-10-12 שעות).

בתפקיד השף יש המון לחץ. לפעמים אני לא רואה את המשפחה. מצדו השני של המטבע, אני אוהב מאוד את המקצוע, נהנה לראות שאחרים נהנים ממה שאני יוצר.

במקביל לעבודתי בבת יער הקמתי עסק משלי - "שף עד הצימר" - עסק המשלב ארוחות גורמה לזוגות וקבוצות, הצעות נישואין, ימי הולדת ואירועים מיוחדים, סדנאות בישול והדרכה לקבוצות, ייעוץ קולינרי למסעדות ובתי קפה.

נכון להיום , במקביל לעסק "שף עד הצימר", אני נמצא בתהליך הקמת מסעדת שף ויקב משלי.

לסיכום: אני חושב שהתחום הוא תחום תחרותי מאוד, יצירתי ותובעני."


לחץ כאן למתכון של השף כפיר אוזן | פילה עגל ברוטב יין אדום ובצלי שאלוט

 
שף החודש - חודשים קודמים 
מרץ  2010   יוני 2010  ספטמבר 2010  
 אפריל 2010  יולי 2010  אוקטובר 2010  
 מאי 2010  אוגוסט 2010    
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים