חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
שף קונדיטור תמיר חלפון

 
 
 

שם: תמיר
שם משפחה: חלפון
שנת לידה: 1980

סטאטוס: נשוי
 
מקום מגורים: ראשון לציון

כיום משמש כשף קונדיטור של אולם אירועים "טרויה".

"הפעם הראשונה שבה נחשפתי למטבח היתה במהלך שירותי הצבאי כטבח. אני אדם שחייב לחוש את מה שאני עושה, אני חייב את המגע עם הידיים ולכן הרגשתי שאני מתחבר מאוד לעשייה.

בסיום שירותי הצבאי הייתי אמור להירשם ללימודי טבחות בתדמור, אבל נקראתי לשרת במילואים. כשחזרתי מהמילואים נאמר לי כי ההרשמה לקורס טבחות נסגרה ובמקום טבחות הציעו לי ללמוד מגדנאות. אז לא ידעתי מהי מגדנאות אבל כנראה שזו יד הגורל שהביאה אותי ללמוד תחום שהתאהבתי בו.
 
מאי 2011



תחנות מפתח במהלך הקריירה: את לימודיי ב"תדמור" סיימתי בהצטיינות, ב"הולידיי אין" שימשתי במשך 3 שנים בתור סגן שף, עבדתי ב"עמית שוקולד", ב"בייקרי" - מפעל לעוגות בקווינס, וב"דן" אילת .
כיום אני משמש כשף קונדיטור ב"טרויה" - אולם אירועים שנותן לי לבטא וליישם את כל הידע שצברתי. עם יד על הלב אני יכול להגיד שהציוד, חומרי הגלם והתנאים לא נופלים מהרבה מלונות מובילים באילת וחלק מהבחירה שלי באולמי טרויה נובעת מהשאיפה שלי ושל הבעלים להביא את האולם להכרה כאחד הטובים בארץ.
כמו כן, יש לי טור שבועי בעיתון מקומי שעוסק בקינוחים, טיפים ומה שבניהם.

אני אוהב בעבודה את היצירתיות, האסתטיקה. בקונדיטוריה הכל מאוד יפה ורמות הגימור מאוד גבוהות. חוץ מזה, אני אוהב את התפעלות האורחים כאשר יוצא הקינוח. הסיפוק שווה את כל יום העבודה הקשה.

אני חסיד של הסגנון הצרפתי: עוגות מיניאטוריות, פרלינים, פטיפורים, עוגיות מקרון.

הקונדיטורים הנערצים עלי: יובל בטיטו שהיה השף שלי בהולידיי איןוהוא חשף בפני את רזי המקצוע. הוא שף מעולה שלא הרבה מכירים אותו, אבל בעיני הוא נחשב לאחד הטובים בארץ.
פייר הרמה - השף קונדיטור הטוב בעולם. למטיילים בצרפת אני ממליץ לבקר אצלו - בקרבת כנסיית סט. סולפיס העתיקה, ברובע ה-6, ולהתענג על עוגיות המקרון הצבעוניות.

כדורגל היה חלום חיי. הייתי שחקן כדורגל דיי כישרוני אבל הסתבר שהכשרון לבדו לא מספיק. מדי פעם כשאני צופה במשחק כדורגל לבי נצבט...

החלום שלי הוא לפתוח בית קפה שמצד אחת ישלב מאפים, לחמים וארוחות בוקר ומצד שני תהיה ויטרינה עם כ- 30 סוגים של עוגות מיניאטוריות, פטיפורים, מקרונים. 


לחץ כאן למתכון של השף קונדיטור תמיר חלפון | פאילימון צרפתי

 
שף החודש - חודשים קודמים 
אפריל 2011  דצמבר 2010  יולי 2010  
 מרץ 2011  נובמבר 2010  יוני 2010  
 פברואר 2011  אוקטובר 2010  מאי 2010  
ינואר 2011 ספטמבר 2010 אפריל 2010  
  אוגוסט 2010 מרץ 2010  
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים