חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
תאנים במילוי בורגול חומוס צמוקי אוכמניות ועשבים

 
 
 

באדיבות שף יהונתן בר
קייטרינג "רטבים ומאוהבים"


מרכיבים

12 תאנים מוצקות ויפות
250 גרם בורגול גס מבושל ומתובל במלח ופלפל
100 גרם גרגירי חומוס "חבוטים" של סנפרוסט
50 גרם צימוקי אוכמניות
פטרוזיליה, נענע, כוסברה ומיץ מלימון - לפי הטעם

אופן ההכנה

- בעזרת כף פריזיאן מרוקנים את התאנים (לא לזרוק את התוכן - יכול
  לשמש לקינוחים).
- בקערה מוסיפים לבורגול את גרגירי החומוס, צמוקי האוכמניות ותערובת 
  העשבים. בודקים תיבול.
- ממלאים את התאנים עד לקו שחצינו את התאנה.
- מזליפים שמן זית.
- אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-12 דקות.


   
 
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים