חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
תבשיל תמרים, רימונים ונתח קצבים צלוי ברוטב תמר הינדי

 
 
 

תבשיל תמרים רימונים ונתח קצבים
צלוי ברוטב תמר הינדי

באדיבות: "לארא" מסעדת ביסטרו ירושלמית - שף ליאור חפצדי


חומרים

2 חתיכות נתח קצבים במשקל 1.5 ק"ג
1/2 חבילת תמר הינדי
10 תמרים
1 רימון
1 ליטר ציר בשר (ניתן לרכוש מוכן)
5 בצלי שאלוט
20יח' שעועית ירוקה
מלח, פלפל שחור


אופן ההכנה
מבשלים את כל המוצרים ביחד עם ציר הבקר כחצי שעה על אש בינונית
עד שהכול מתרכך ומזוגג יפה.
צורבים את נתח הקצבים במחבת כבדה עם מעט שמן (כף שמן) למידת MR
מניחים את נתח הקצבים מעל התבשיל .. ומגישים!


        
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים