חיפוש באתר
 

חדשות


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 


 



 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 
 

 


 
 
 
 

באדיבות שף קונדיטור לוראן לוי
 

ביסקוויט פרוגס אגוזים עם קונפיטורת לימון ומוס שוקולד נוגט מצופה קטיפת שוקולד

המתכון מתאים לתבנית בקוטר 24 ס"מ

 
הכנת תחתית העוגה
חומרים:

  • 250 גר' חלבונים
  • 150 גר' סוכר
  • 150 גר' אגוזי מלך טחונים
  • 65 גר' קמח
  • 40 גר' פירורי לחם לא מתובלים
  • 125 גר' אבקת סוכר
 
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים והסוכר למרנג יציב.
בקערה נפרדת לערבב את אגוזי המלך, פירורי לחם, קמח ואבקת הסוכר.
לערבב בקיפול ידני את החומרים מהקערה אל תוך החלבונים המוקצפים.
לזלף בצורת ספירלה את התחתיות בגודל העוגה הרצוי.
לאפות ב- 160 מעלות כ- 13 דק'.
 
הכנת קונפיטורת לימון
חומרים:

  • 500 גר' לימון אורגני חתוך לקוביות
  • 350 גר' סוכר
 
אופן ההכנה:
לערבב את החומרים יחד בסיר על גבי האש עד לרתיחה.
להנמיך את הלהבה ולבשל כ-20 דק' נוספות ולשמור בקירור.
 
הכנת מוס נוגט
חומרים:

  • 500 גר' שמנת מתוקה
  • 5 גר' ג'לטין מעורבב עם 30 גר' מים קרים
500 גר' קרם שוקולד נוגט Gianduia ענבי ציון
 
אופן ההכנה:
להקציף את השמנת ב 70%.
להכניס את הקרם נוגט לקערה נפרדת,  להוסיף את הג'לטין המומס.
לקפל  את כל התערובת בשמנת המוקצפת.
 
 
הכנת קטיפת שוקולד
חומרים:

  • 150 גר' שוקולד חלב
  • 100 גר' חמאת קקאו
 
אופן ההכנה:
להמיס כל מוצר בנפרד , לערבב יחדיו.
 
הרכבת המנה
להניח תחתית של פרוגרס ברינג בקוטר 20 ס"מ ובגובה 5 ס"מ ושקף מסביב.
על גבי הפרוגרס לזלף שכבת מוס נוגט ולהניח רינג נוסף עליו.
למרוח בעזרת כף קונפיטורת לימון ולמלא במוס שוקולד נוגט עד קצה הרינג.
להקפיא במשך 24 שעות את העוגה.
להתיז, לפני ההגשה, את קטיפת השוקולד על פני העוגה ולהקפיא למשך 10 דקות.
לחזור על פעולת ההתזה לאחר ההקפאה השניה  ולקשט עם דמעות גלזורת שוקולד ענבי ציון.
 

 
 
   
 
 
הצעות עבודה אחרונות
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרוש שף
  מידע נוסף
   
דרוש שף קונדיטור
  מידע נוסף
   
דרושים קונדיטורים
  מידע נוסף
   
דרושים עובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש סושי מן
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
דרושים סו שפים, טבחים
  מידע נוסף
   
דרוש סו שף
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים
  מידע נוסף
   
קונדיטורים ועובדי מטבח
  מידע נוסף
   
דרוש אופה
  מידע נוסף
   
דרוש שף / שפית
  מידע נוסף
   
דרוש טבח
  מידע נוסף
   
דרושים טבחים וקונדיטורים
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
קונדיטור /ת
  מידע נוסף
   
אחראי\ת מטבח קר
  מידע נוסף
   
סו שף
  מידע נוסף
   
קונדיטור/ית
  מידע נוסף
   
להצטרפות לרשימת התפוצה הכנס את כתובת הדואר האלקטרוני שלך:
 




 
Bookmark and Share
 


 
מועדון לקוחות למחזיקי
כרטיס חבר ההתאחדות
 
 



 


 


 

 


 


 



 


 


 


 



 



 


 


 


 



 


 


 
 
כל הזכויות שמורות © ICPA  התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל    I    טלפון: 08-6227876    icpa.israel@gmail.com    I

לייבסיטי - בניית אתרים